Siden 1920’erne har Tørsleffs leveret produkter af høj kvalitet til de danske køkkener. Fokus har altid været på at bibeholde den gode kvalitet i produkterne samt at udvikle nye, spændende og nyttige produkter.

Dette har givet en række af Tørsleffs-produkter, der i dag spænder fra ikoniske klassikere som Vanila og Atamon, som generationer har brugt, og stadig bruger den dag i dag, til nye og spændende produkter som passer til behovet i det moderne køkken.

Tørsleffs leverer klassiske produkter til bagning og sylt, produkter til desserten og sovsen, og produkter som kan bruges til varme drikke og drinks som passer perfekt til en hyggestund. 

vanila tørsleffs vanila vaniljemanden vaniljepigen

Vanila 100 gr.

Tørsleffs Vanila er en vaniljesukker, der indeholder ægte vanilje fra vaniljestænger, hvilket både kan ses, smages og duftes. At der indgår hele stykker vanilje i Vanila fremgår, af de uensartede størrelser i vaniljestykkerne - hvilket man ikke vil opleve hvis der blot var brugt vaniljepulver. Brugen af ægte vanilje i Vanila kan ydermere ses, på den måde vaniljesukkeret danner klumper/perler på overfladen. Disse kommer af de æteriske olier i den ægte vanilje, som går i forbindelse med sukkeret, og dermed klumper. Klumperne er løse og opløses ved anvendelse.

Bourbon vaniljestang 2 stk.

Bourbon vaniljestangen stammer fra plantearten Vanilla Planifolia. Smagen er sød, dyb og cremet, og har en kraftig smag af den naturlige vaniljearome - vanillin. Bourbonvanilje er velkendt for, at have en særlig evne til at kunne fremhæve smagen af de øvrige ingredienser i det færdige produkt. Derudover har den en evne til at runde smagen af, hvis der er andre ingredienser, som har en særlig skarp og fremherskende smag. Det er altså smagen og duften, der gør Bourbonvanilje til noget helt specielt.

Bourbon vaniljestang 2 stk. økologisk

Bourbon vaniljestangen stammer fra plantearten Vanilla Planifolia. I vores ægte økologiske Bourbon vaniljestænger garanterer vi et højere vanillinindhold end i mange andre vaniljestænger fra samme planteart.

Melatin gul melatin

Gul Melatin

Gul Melatin anvendes til bær, der ikke selv indeholder tilstrækkelig pektin. Gul Melatin er fremstillet af æblepektin, og resultatet bliver derfor en meget fin og klar gelé eller marmelade.

For at opnå det ønskede resultat, skal melatinen altid tilsættes før sukkeret.

Tip! Tynd gelé kan med fordel koges om med Blå Melatin og få den ønskede konsistens.

melatin rød melatin

Rød Melatin med konservering

Rød Melatin er den mest solgte og bruges til ganske almindelig marmelade og syltetøj, helt som vor mor lavede den! Rød Melatin jævner uanset sukkermængden.

Tip! Tynd marmelade kan koges op med Rød melatin til den ønskede konsistens opnås

melatin blå melatin

Blå Melatin

Blå Melatin er vegetabilsk fortykningsmiddel, som er velegnet til gelé, syltetøj og marmelade, hvor der ønskes en mindre tilsætning af sukker.

Tip! Tynd gelé kan med fordel koges om med Blå Melatin og få den ønskede konsistens.

melatin grøn melatin

Grøn Melatin

Grøn Melatin er tilsat kunstigt sødemiddel og kan anvendes til syltning helt uden brug af sukker.

citronsyre ,melatin citronsyre,

Citronsyre

Citronsyre er et surhedsregulerende middel, til at trække saft ud af bær. Citronsyren nedsætter pH-værdien og fremmer geleringsprocessen.  Citronsyre kan med fordel også benyttes hvis man vil undgå mørkfarvning af lyse frugter.

Økologisk revet citronskal

Økologisk revet citronskal

Økologisk revet citronskal er direkte klar til brug i bagværk eller desserter. Citronskallen giver dit bagværk og desserter en frisk smag. Brug den i f.eks. dine kager, fromager eller i glasuren.

Ideal jævning til rabarbergrød

Ideal grødjævning til rabarbergrød. Ideel hertil da den er tilsat non-oxal, som neutraliserer oxalsyren i friske rabarber. 

Ideal jævning til rødgrød

Ideal grødjævning til den klassiske ”rødgrød”.  

Melatin syltekrydderier

Melatin Syltekrydderier kommer i en kogepose, der kommes direkte i syltningen af surt - fx asier, agurker m.m. Efter ca. en måned, når smagen er tilpas, kan posen nemt fjernes igen.

Atamon

Fås både i 250ml og 485ml.

Atamon flydende konserveringsmiddel til saft, gelé, syltetøj/marmelade og ”sur” syltning. Atamon påvirker hverken udseende, lugt eller smag. Atamon sikre holdbarheden.

Kan med fordel også anvendes til skylning af glas, flasker, låg, m.m. for at undgå mugdannelse.

Non-Oxal

Tørsleffs Nonoxal neutraliserer oxalsyren i friske rabarber og spinat. Let at tilsætte i fx rabarbergrød.

Bagepulver ,bedste bagepulver,

Bagepulver

Bagepulver bruges som hævemiddel i deje, hvor der ikke er syre tilstede. Særligt velegnet til sødt bagværk såsom kager og småkager eller i forbindelse med mel der ikke har et så højt glutenindhold. Let at dosere.

kondenseret mælk, dessert sauce,

Kondenseret mælk

Tørsleffs kondenserede mælk er fremstillet af komælk, der koncentreres ved kogning og sødes med sukker.

Et helt naturligt produkt! Tørsleffs Kondenseret Mælk er særdeles velegnet indenfor dessertverdenen. Brug den i tærtefyld, i den hjemmelavede is, til din peanutbutter-chokolade fudge eller som lækker sauce direkte på is, pandekager eller vafler. Den kondenserede mælk giver også en cremet smag til kaffen eller teen.

Tip! Kog dåsen i ca. 3 timer i en gryde med vand, og du har den lækreste karamelsauce - dulce de leche.

kondenseret mælk, dessert sauce, karamel, karameliseret

Karamelliseret Mælk

Vi oplever, at mange opskrifter og forbrugere anvender kondenseret mælk og koger den i 3 timer at få en "karamel sauce". – Nu har vi kogt den for dig!
Tørsleffs karamelliseret mælk er lavet af komælk som har langtidskogt sammen med sukker over svag varme.
Karamelliseret mælk ligner karamel i både struktur og smag. Den kan anvendes som fyld til i alle former for kager, tærter eller desserter.
Karamelliseret mælk kaldes også Dulce de leche 

kondenseret choko mælk, dessert sauce, choko

Kondenseret Choko Mælk

Tørsleffs kondenseret mælk med chokolade er fremstillet af komælk, der koncentreres ved kogning, sødet med sukker og tilsat kakao.
Kondenseret mælk med chokolade er en fyldig chokoladecreme som er færdig og klar til anvendelse.
Konsistens er den samme som karamelliseret mælk, og derfor passer den fremragende som fyld eller glasur til kager, tærter og muffins, til is eller som tilbehør til pandekager eller vafler. 

økologisk kamillete, sundeste kamillete,

Kamille te økologisk

Tørsleffs økologiske kamille te er rund og mild i smagen og kamillens smag træder frem med sin fulde effekt, men med en velafbalanceret eftersmag.

Kamille te

Tørsleffs kamille te er rund og mild i smagen og kamillens smag træder frem med sin fulde effekt, men med en velafbalanceret eftersmag.

Kamille te m.lakridsrod

Tørsleffs kamille te m. lakridsrod er en lækker kombination af kamille og lakridsrod.
Den har en meget rund og fin smag af kamille, med en behagelig eftersmag af lakrids. Lakridsrod er en lægger smagsigrediens, der giver en let sødlig og frisk smag.

Urtete mynte & lakridsrod

En lækker blanding af mynte og lakridsrod, hvor du får en frisk myntesmag kombineret med en afrundet lakridssmag.

irish coffee, sukker til irish coffee,

Kandispinde

Tørsleffs kandispinde er lavet på 100% rørsukker og er perfekt til Irish Coffee, Cocktails og kaffe. Kan også bruges som en lille snack til den søde tand.

Crazy Confetti

Giv dine bagværk et personlig strejf og pynt dine kager med Crazy Confetti. Den kan også bruges til at sætte kulør på kager, is, desserter mm.

Cool Dinosaurs

Giv dine bagværk et personlig strejf og pynt dine kager med Cool Dinosaurs. Den kan også bruges til at sætte kulør på kager, is, desserter mm.

Sweet Flowers

Giv dine bagværk et personlig strejf og pynt dine kager med Sweet Flowers. Den kan også bruges til at sætte kulør på kager, is, desserter mm.

Pretty Hearts

Giv dine bagværk et personlig strejf og pynt dine kager med Pretty Hearts. Den kan også bruges til at sætte kulør på kager, is, desserter mm.

Lovely Hearts

Giv dine bagværk et personlig strejf og pynt dine kager med Lovely Hearts. Den kan også bruges til at sætte kulør på kager, is, desserter mm.

Happy Smileys

Giv dine bagværk et personlig strejf og pynt dine kager med Happy Smileys. Den kan også bruges til at sætte kulør på kager, is, desserter mm.

Rainbow Bits

Giv dine bagværk et personlig strejf og pynt dine kager med Rainbow Bits. Den kan også bruges til at sætte kulør på kager, is, desserter mm.

Blue Bits

Giv dine bagværk et personlig strejf og pynt dine kager med Blue Bits. Den kan også bruges til at sætte kulør på kager, is, desserter mm.

Pink Bits

Giv dine bagværk et personlig strejf og pynt dine kager med Pink Bits. Den kan også bruges til at sætte kulør på kager, is, desserter mm.

Choco Bits

Giv dine bagværk et personlig strejf og pynt dine kager med Choco Bits. Den kan også bruges til at sætte kulør på kager, is, desserter mm.

Kagecreme

Tørsleffs kagecreme er hurtig og nem af lave.
Tilsæt blot 1⁄2 l. mælk pr. brev kagecreme, pisk i 1 min., og sæt kagecremen i køleskabet. Efter 20 min er kagecremen klar til brug i eks. lagkager, fastelavnsboller, tærter.
Tørsleffs Kagecreme kræver ikke kogning, er bagefast, frysestabil og lavet med ægte bourbon vanilje.

Eyes

Giv dine bagværk et personligt strejf og pynt dine kager med Eyes. Den kan også bruges til at sætte kulør på kager, is, desserter mm.

Footballers

Giv dine bagværk et personligt strejf og pynt dine kager med Footballers. Den kan også bruges til at sætte kulør på kager, is, desserter mm.

Roses

Giv dine bagværk et personligt strejf og pynt dine kager med Roses. Den kan også bruges til at sætte kulør på kager, is, desserter mm.

Safari

Giv dine bagværk et personligt strejf og pynt dine kager med Safari. Den kan også bruges til at sætte kulør på kager, is, desserter mm.

Teddy Bears

Giv dine bagværk et personligt strejf og pynt dine kager med Teddy Bears. Den kan også bruges til at sætte kulør på kager, is, desserter mm.

Smileys

Giv dine bagværk et personligt strejf og pynt dine kager med Smileys. Den kan også bruges til at sætte kulør på kager, is, desserter mm.

Kagecreme

Tørsleffs kagecreme er hurtig og nem af lave. Tilsæt blot 1⁄2 l. mælk pr. brev kagecreme, pisk i 2 min., og sæt kagecremen i køleskabet. Efter 15 min er kagecremen klar til brug i eks. lagkager, fastelavnsboller, tærter.

Blandede Cocktailbær

Pynt dit bagværk med blandede cocktailbær for at give det et festlig pift. 

Appelsinskal

Giv dit bagværk en lækker appelsinsmag.

Sukat

Skal bruges som fyld i kager og bagværk.

Blå Konditorfarve

Giv dit bagværk, dessert eller konfekt en flot Blå farve.

Grøn Konditorfarve

Giv dit bagværk, dessert eller konfekt en flot Grøn farve.

Gul Konditorfarve

Giv dit bagværk, dessert eller konfekt en flot Gul farve.

Rød Konditorfarve

Giv dit bagværk, dessert eller konfekt en flot Rød farve.

Sort Konditorfarve

Giv dit bagværk, dessert eller konfekt en flot Sort farve.

Naturlig ekstrakt Hindbær

Giv dit bagværk, dessert eller konfekt en dejlig smag af Hindbær.

Naturlig ekstrakt Karamel

Giv dit bagværk, dessert eller konfekt en dejlig smag af Karamel.

Naturlig ekstrakt Lakrids

Giv dit bagværk, dessert eller konfekt en dejlig smag af Lakrids.

Naturlig ekstrakt Mandel

Giv dit bagværk, dessert eller konfekt en dejlig smag af Mandel.

Naturlig ekstrakt Rom

Giv dit bagværk, dessert eller konfekt en dejlig smag af Rom.

Naturlig ekstrakt Pebermynte

Giv dit bagværk, dessert eller konfekt en dejlig smag af Pebermynte.

Naturlig ekstrakt Vanilje

Giv dit bagværk, dessert eller konfekt en dejlig smag af Vanilje.