Nemmere bagning med Tørsleffs

Tørsleffs produkter har siden 1926 hjulpet de danske husmødre med at gøre deres bagning nemmere, samt hjulpet dem med at bibeholde bagværk af høj kvalitet. Dette er fortsat gældende, og Tørsleffs bestræber sig stadig på at være en stor del af bagningen i de danske hjem.

Vanila 100 gr.

Tørsleffs Vanila er en vaniljesukker, der indeholder ægte vanilje fra vaniljestænger, hvilket både kan ses, smages og duftes. At der indgår hele stykker vanilje i Vanila fremgår, af de uensartede størrelser i vaniljestykkerne - hvilket man ikke vil opleve hvis der blot var brugt vaniljepulver. Brugen af ægte vanilje i Vanila kan ydermere ses, på den måde vaniljesukkeret danner klumper/perler på overfladen. Disse kommer af de æteriske olier i den ægte vanilje, som går i forbindelse med sukkeret, og dermed klumper. Klumperne er løse og opløses ved anvendelse.

Bourbon vaniljestang 2 stk.

Bourbon vaniljestangen stammer fra plantearten Vanilla Planifolia. Smagen er sød, dyb og cremet, og har en kraftig smag af den naturlige vaniljearome - vanillin. Bourbonvanilje er velkendt for, at have en særlig evne til at kunne fremhæve smagen af de øvrige ingredienser i det færdige produkt. Derudover har den en evne til at runde smagen af, hvis der er andre ingredienser, som har en særlig skarp og fremherskende smag. Det er altså smagen og duften, der gør Bourbonvanilje til noget helt specielt.

Bourbon vaniljestang 2 stk. økologisk

Bourbon vaniljestangen stammer fra plantearten Vanilla Planifolia. I vores ægte økologiske Bourbon vaniljestænger garanterer vi et højere vanillinindhold end i mange andre vaniljestænger fra samme planteart.

Tahiti vanilje stang 1 stk.

Tahiti vaniljestangen stammer fra plantearten Vanilla Tahitensis. Smagen er blomsteragtig og den er mere sød end Planifolia. Den indeholder desuden også anisaroma (anis aldehyde) som er enestående for denne type. Vaniljestangen er tykkere og har en højere fugtighed og er drøj i brug.

Bagepulver

Bagepulver bruges som hævemiddel i deje, hvor der ikke er syre tilstede. Særligt velegnet til sødt bagværk såsom kager og småkager eller i forbindelse med mel der ikke har et så højt glutenindhold. Let at dosere.

Crazy Confetti

Giv dine bagværk et personlig strejf og pynt dine kager med Crazy Confetti. Den kan også bruges til at sætte kulør på kager, is, desserter mm.

Cool Dinosaurs

Giv dine bagværk et personlig strejf og pynt dine kager med Cool Dinosaurs. Den kan også bruges til at sætte kulør på kager, is, desserter mm.

Sweet Flowers

Giv dine bagværk et personlig strejf og pynt dine kager med Sweet Flowers. Den kan også bruges til at sætte kulør på kager, is, desserter mm.

Pretty Hearts

Giv dine bagværk et personlig strejf og pynt dine kager med Pretty Hearts. Den kan også bruges til at sætte kulør på kager, is, desserter mm.

Lovely Hearts

Giv dine bagværk et personlig strejf og pynt dine kager med Lovely Hearts. Den kan også bruges til at sætte kulør på kager, is, desserter mm.

Happy Smileys

Giv dine bagværk et personlig strejf og pynt dine kager med Happy Smileys. Den kan også bruges til at sætte kulør på kager, is, desserter mm.

Rainbow Bits

Giv dine bagværk et personlig strejf og pynt dine kager med Rainbow Bits. Den kan også bruges til at sætte kulør på kager, is, desserter mm.

Blue Bits

Giv dine bagværk et personlig strejf og pynt dine kager med Blue Bits. Den kan også bruges til at sætte kulør på kager, is, desserter mm.

Pink Bits

Giv dine bagværk et personlig strejf og pynt dine kager med Pink Bits. Den kan også bruges til at sætte kulør på kager, is, desserter mm.

Choco Bits

Giv dine bagværk et personlig strejf og pynt dine kager med Choco Bits. Den kan også bruges til at sætte kulør på kager, is, desserter mm.

Kagecreme

Tørsleffs kagecreme er hurtig og nem af lave.
Tilsæt blot 1⁄2 l. mælk pr. brev kagecreme, pisk i 1 min., og sæt kagecremen i køleskabet. Efter 20 min er kagecremen klar til brug i eks. lagkager, fastelavnsboller, tærter.
Tørsleffs Kagecreme kræver ikke kogning, er bagefast, frysestabil og lavet med ægte bourbon vanilje.

Økologisk revet citronskal

Økologisk revet citronskal er direkte klar til brug i dit bagværk. Citronskal giver dit bagværk en frisk smag. Brug den i f.eks. dine kager eller i glasuren. 

Eyes

Giv dine bagværk et personligt strejf og pynt dine kager med Eyes. Den kan også bruges til at sætte kulør på kager, is, desserter mm.

Footballers

Giv dine bagværk et personligt strejf og pynt dine kager med Footballers. Den kan også bruges til at sætte kulør på kager, is, desserter mm.

Roses

Giv dine bagværk et personligt strejf og pynt dine kager med Roses. Den kan også bruges til at sætte kulør på kager, is, desserter mm.

Safari

Giv dine bagværk et personligt strejf og pynt dine kager med Safari. Den kan også bruges til at sætte kulør på kager, is, desserter mm.

Teddy Bears

Giv dine bagværk et personligt strejf og pynt dine kager med Teddy Bears. Den kan også bruges til at sætte kulør på kager, is, desserter mm.

Smileys

Giv dine bagværk et personligt strejf og pynt dine kager med Smileys. Den kan også bruges til at sætte kulør på kager, is, desserter mm.

Blandede Cocktailbær

Pynt dit bagværk med blandede cocktailbær for at give det et festlig pift. 

Appelsinskal

Giv dit bagværk en lækker appelsinsmag.

Sukat

Skal bruges som fyld i kager og bagværk.

Blå Konditorfarve

Giv dit bagværk, dessert eller konfekt en flot Blå farve.

Grøn Konditorfarve

Giv dit bagværk, dessert eller konfekt en flot Grøn farve.

Gul Konditorfarve

Giv dit bagværk, dessert eller konfekt en flot Gul farve.

Rød Konditorfarve

Giv dit bagværk, dessert eller konfekt en flot Rød farve.

Sort Konditorfarve

Giv dit bagværk, dessert eller konfekt en flot Sort farve.

Naturlig ekstrakt Hindbær

Giv dit bagværk, dessert eller konfekt en dejlig smag af Hindbær.

Naturlig ekstrakt Karamel

Giv dit bagværk, dessert eller konfekt en dejlig smag af Karamel.

Naturlig ekstrakt Lakrids

Giv dit bagværk, dessert eller konfekt en dejlig smag af Lakrids.

Naturlig ekstrakt Mandel

Giv dit bagværk, dessert eller konfekt en dejlig smag af Mandel.

Naturlig ekstrakt Rom

Giv dit bagværk, dessert eller konfekt en dejlig smag af Rom.

Naturlig ekstrakt Rom

Giv dit bagværk, dessert eller konfekt en dejlig smag af Rom.

Naturlig ekstrakt Pebermynte

Giv dit bagværk, dessert eller konfekt en dejlig smag af Pebermynte.

Naturlig ekstrakt Vanilje

Giv dit bagværk, dessert eller konfekt en dejlig smag af Vanilje.