Hindbærsnitter

Hindbærsnitter

 

20 stk.

 

Ingredienser


Dej:

  • 250 g hvedemel
  • 125 g smør
  • 1 tsk. Tørsleffs bagepulver
  • 100 g sukker
  • 1 tsk. Tørsleffs Vanila
  • ½ dl vand

 

Fyld:

  • ¾ hindbærmarmelade

 

Glasur: 

  • 75 g flormelis
  • 1 spsk. vand

 

Fremgangsmåde
Mel og bagepulver sigtes sammen. Kold smør hakkes i. Sukke og Vanila blandes i, og dejen æltes sammen med vand. Dejen udrulles i 2 stænger. Den ene stang smøres med hindbærsyltetøj, og den anden stang lægges over. Kanten trykkes godt sammen med en gaffel. 

Bages i forvarmet ovn ca. 20 min. ved 200°. Stangen glaseres varm og skæres i snitter.