Jule key lime pie

Jule key lime pie

Ca. 6 portioner

Ingredienser

Kikseblanding:

50 g digestive kiks

50 g pebernødder

50 g smeltet smør

1 tsk Tørsleffs Vanila

1 tsk stødt kanel

 

Fyld:
1 ds Tørsleffs kondenseret mælk

4 æggeblommer

1 blad husblads

1 dl friskpresset limejuice

Tilberedning

Kikseblanding:

Bland kiks, pebernødder, smør, kanel og vaniljesukker og blend det til det har konsistens som brødkrummer. Drys det ud på en bageplade og bag det i 3 minutter ved 200° og stil det derefter til afkøling.

 

Fyld:

Lun lidt af den kondenserede mælk og opløs den udblødte husblads heri. Afkøl væsken ved at tilsætte resten af den kondenserede mælk. Rør forsigtigt kondenseret mælk, æggeblommer og limejuice sammen.

 

 

Kom et par skeer af kikseblandingen i bunden af et serveringsglas og  kom herefter  lime cremen ovenpå. Stil glassene i køleskabet i et par timer inden de serveres.