Julebrownies

Julebrownies

Ingredienser

200 g smør

50 g blød nougat

150 g mørk chokolade

50 g farin fx fra Dansukker

2 tsk Stødt kanel

2 spsk Baileys

4 æg

200 g sukker fx fra Dansukker

2 tsk Tørsleffs Vanila (vaniljesukker)

150 g hvedemel

1 tsk Tørsleffs bagepulver

50 g grofthakkede valnødder

50 g grofthakkede hasselnødder

50 g grofthakkede mandler

75 g hakkede tørrede abrikoser

 

Tilberedning

Smør, nougat og chokolade smeltes i en tykbundet gryde ved svag varme. Hvorefter det afkøles lidt.

 

Farin, kanel og Baileys røres i.  Æg, sukker og Vanila piskes hvidt og skummende. Hvedemel blandes med bagepulver og røres forsigtigt i æggemassen. Resten af ingredienserne røres i.

 

Dejen hældes i en raspdrysset bradepande 20 x 30 cm og bages i ca. 35 min. ved 175°. Kagen afkøles og skæres ud i små firkanter.