Siden 1938 har Tørsleffs. ikke blot hjulpet danskerne med kvalitetsprodukter til madlavning, bagning og syltning. Tørsleffs har også igennem en række af kogebøger formået at inspirere danskerne til nye og spændende retter, og specielt i nyere tid hjulpet danskerne med til at finde tilbage til de gamle originale opskrifter, som mange husker fra mormors køkken. Bøgerne kommer i fem variationer - hver dedikeret til deres aspekt af madlavningens kunst.

Et samlet salg på næsten 5 mio. bøger og udgivelser i så mange som 86 oplæg bevidner om bøgernes popularitet og evne til at bringe fornyelser til danskerne, samt den betydning som Tørsleffs har haft for den danske husholdning igennem tiderne.

Den røde kogebog Tørsleffs husmoder service

Den røde kogebog

Den røde Kogebog, med undertitlen Moderne Mad, spænder over rigtig mange fødevaregrupper: grønsagsretter, fiskeretter, kødretter, fjerkræ, æggeretter, vildt, skalddyr, supper og mange flere spændende retter, som kun venter på at blive genopdaget.

Gennem daglig kontakt med brugerne, er opskrifterne løbende blevet tilrettet i takt med ændringer i smag og produktudvikling - derfor er undertitlen, Moderne Mad, stadig gældende.

Læs

Den grønne syltebog tørsleffs husmoder service

Den grønne syltebog

Den grønne Syltebog, med undertitlen Moderne Syltning, er nærmest indbegrebet af syltning i Danmark. Vil du gene i gang med at sylte selv, og benytte frugter og grønsager fra din have, så giver denne lille klassiker dig masser af gode opskrifter til alt fra marmelade, syltetøj, ketchup, gelé og henkogning af de fleste danske frugter, bær og grønsager.

Gennem daglig kontakt med brugerne er opskrifterne løbende blevet tilrettet i takt med ændringer i smag og produktudvikling - derfor er undertitlen, Moderne Syltning, stadig gældende.

Den grønne Syltebog er med et salg på over 1,8 millioner eksemplarer, en af de mest solgte  bøger nogen sinde.

Læs

Den blå bagebog

Den blå Bagebog, med undertitlen Moderne Bagning, indeholder ca. 300 opskrifter. Med den i hånden kan man forsøge sig med hjemmelavede kammerjunker, konditorkager, fastelavnsboller, lækre tærter og alt til børnefødselsdagen såsom lagkager, småkager, boller og dej til kagemanden. Man kan lave dejligt morgenbrød, wienerbrød og meget meget mere. Desuden får man en fin oversigt over både engelske og amerikanske mål oversat til vores måleenheder samt gamle danske mål- og vægtenheder med oversættelse til tidssvarende gram og decilitermål.

Gennem daglig kontakt med brugerne er opskrifterne løbende blevet tilrettet i takt med ændringer i smag og produktudvikling - derfor er undertitlen, Moderne Bagning, stadig gældende.

Læs

den hvide frokostbog tørsleffs husmoder service

Den hvide frokostbog

Den hvide Frokostbog, med undertitlen Det kolde bord, indeholder ca. 300 opskrifter, der dækker alt til det kolde bord, smørrebrød og det varme frokostbord. Derudover finder du tip til pyntning, anretning, servietopsætning, borddækning og servering. 

Læs

Den gule dessertbog tørsleffs husmoderservice

Den gule dessertbog

Denne gule Dessertbog, med undertitlen hverdag og fest, spænder over både kendte desserter - budding, konfekt, koldskål, risalamande, æblekage, is og de mere ukendte og næsten glemte dessertvarianter såsom souffleer, triflier, punch og géleer. Der er mere end 300 gennemprøvede opskrifter til både hverdag og fest. God fornøjelse...

Læs