Krydrede cupcakes med peanutbutter frosting

Krydrede cupcakes med peanutbutter frosting

8 store eller 12 små cupcakes

Ingredienser

Dej:

1,25 dl rørsukker

1 tsk Tørsleffs Vanila

1 knivspids stødt ingefær

0,5 tsk knuste kardemommefrø

2 æg

100 g smør

2 dl mælk

4 dl hvedemel

2 tsk Tørsleffs bagepulver

 

Frosting:

2 dl flormelis

2 dl Green Choice peanutbutter

1 tsk Tørsleffs Vanila

50 g blødt smør

0,5 dl piskefløde

 

Tilberedning

Dej:

Bland sukker, vaniljesukker, ingefær, kardemomme og æg  sammen i skål og pisk kraftigt indtil det bliver til en luftig masse. Smelt smørret og rør det i æggemassen sammen med mælken. Bland mel og bagepulver og vend det forsigtigt i dejen. Fordel dejen i muffinforme og bag dem i ovnen  ved 200° i 10-12 minutter.

 

Frosting:

Pisk florsukker, peanutbutter, vaniljesukker og smør sammen  til massen er let og luftig. Tilsæt fløden og pisk det sammen.

 

Fordel frostingen på de afkølede cupcakes og server.