Krydrede vaniljemacarons

Krydrede vaniljemacarons

Ingredienser

Marengs:

4 æggehvider

0,5 dl sukker

3 dl mandelmel

2 tsk Tørsleffs Vanila

3,5 dl flormelis

 

Fyld:
100 g blødt smør
3 spsk nødde-/chokoladecreme
1,25 dl flormelis
2 tsk Tørsleffs Vanila

1 tsk kakao
0,75 tsk stødt kanel
1 æggeblomme

Tilberedning

Marengs:

Kom æggehviderne i en skål og pisk til hviderne næsten er stive, og tilsæt sukker lidt efter lidt mens der stadig piskes. Pisk indtil marengsen er fast er blank. Vend forsigtig marengsen sammen med en blanding af mandelmel, vaniljesukker og flormelis. Fyld massen i en sprøjtepose og placér ca. 40 mellemstore cookies på bagepapir. Placér dem ikke for tæt, da massen vil flyde lidt ud. Lad kagerne stå ved stuetemperatur i ca. 30 minutter, så de får en tør overflade inden de bages i ovnen i 12-14 minutter ved 150°. Lad kagerne afkøle på en rist.

 

Fyld:

 

Pisk smør, nødde-/chokoladecreme, sukker, vaniljesukker, kakao og kanel til en luftig masse. Tilsæt æggeblommer og pisk indtil cremen er jævn og glat. Fordel cremen på halvdelen af kagerne, evt. med en sprøjtepose, og brug den anden halvdel af kagerne som låg.  De krydrede vanilje macarons er nu klar til servering.