Chokolademums

Chokolademums

Ingredienser

10-15 små stykker

  • 2 æg
  • 1,5 dl sukker
  • 75 g. Smør
  • 1,5 dl. Mælk 3%
  • 2 dl. Hvedemel
  • 1 tsk. Bagepulver
  • 4 spsk. Kakaopulver
  • 1 dåse Tørsleffs chokolade kondenseret mælk.
  • Kokosflager

En form med aftagelige kanter, smør og semulje.

 

Tilberedning

Pisk æg og sukker til det er hvidt og luftigt. Smelt smørret i en gryde, hæld mælk i og lad det køle.

Smør formen og drys den med semulje.

Bland mel, bagepulver og kakao og sigt det ned i æggemassen gennem en si. Tilsæt smørmælken og bland til en jævn masse.

Hæld dejen i formen.

Bag desserten midt i ovnen på 175 gr. i 15-20 minutter. Fordel chokolade kondenseret mælken på kagen når den er afkølet. Drys kokos på og skær den ud i små firkanter.