Den søde juletid

Julestemningen indfinder sig for alvor, når den velkendte duft af brunkager, pebernødder og vaniljekranse breder sig helt ind i stuen. Men også de lækre hjemmesyltede sager, de fine juledesserter og de klassiske frokostretter ringer for alvor julen ind. For julen er den perfekte anledning til at gå i køkkenet – og med lækre, hjemmelavede godter bliver julen nemlig lidt mere magisk.

Brunt og brændt:

Klassiske julesmåkager

Det er ikke rigtig jul, før der dufter brunt og brændt helt ind i stuen, og der bliver serveret sprøde, søde småkager ved enhver lejlighed. De klassiske julesmåkager er indbegrebet af julehygge, og de gør sig godt som alt fra pynt på juletræet, til værtindegaver pakket i glas eller poser med et fint bånd omkring, og som de er – direkte fra kagedåsen til decemberhyggen.

Bliv klar til jul – med Tørsleffs Julekit

KØB JULEKITTET HER

SYLT! TIL JULEMADEN

Til julefrokosternes kolde bord og til den varme julemad hører sig også de sursyltede varer som klassisk syltet agurkesalat, asier og perleløg – og juleaftens and og flæskesteg smager ikke, som den skal, uden den syrligt-søde rødkål ved sin side. Sæt i gang ved syltegryderne – vi har alle de opskrifter, du har brug for.

BLIV KLAR TIL JULEFROKOSTEN

Smagen af jul er andet end sprøde småkager: En perfekt porøs og smørbagt tarteletskal, en frisk julesalat og en sød julekringlestang at slutte af på er nemlig også vigtige elementer ved årets hyggelige julefrokoster.

Lad dig inspirere af alle vores juleopskrifter her