fbpx

Abrikos-gulerodsmarmelade

ca. 1 ½ liter

Abrikoserne skylles godt og hakkes i blender eller på bræt.

Mosen dækkes med ¼ liter vand.

Gulerødderne skylles, skrabes og rives groft på råkostjernet.

Gulerødderne dækkes med ¾ liter vand og bringes i kog.

Abrikosmosen tilsættes sammen med citronsaft. Kogetid under låg 15-20 min.

Sukkeret røres i og koges med 15 min.

Melatin og 1 spsk. Ekstra sukker blandes godt og drysses fint ud over marmeladen under omrøring. Kogetid 2 min.

Vanila tilsættes.

Marmeladen fyldes i Atamonskyllede glas og lukkes.

Ingredienser

  • 225 g tørrede abrikoser
  • ¼ liter vand
  • ½ kg gulerødder
  • Saften fra 1 citron
  • ¾ liter vand
  • 375 gram sukker
  • 2 tsk. Rød Melatin
  • 1 tsk. Vanila

Produkter i opskriften

Alle produkter →