fbpx

Ananas-gelé

Ca. 1 ¼ liter

Mums! Ananasgelé er en delikatesse på ostebordet og smager skønt smurt oven på kager. Du kan også med fordel bruge det i en engelsk trifli. Læg ladyfingers eller lagkagebunde, evt stænket med rom, sammen med vaniljecreme, friske bær og ananasgelé, afslut herligheden med flødeskum.

Bland ananassaft og 2 spsk. citronsaft i en gryde med Gul Melatin og bring i kog i 1 min. Tag gryden af varmen.

Flæk vaniljestangen, skrab kornene ud og bland det med lidt af sukkeret. Drys sukker og vaniljekorn i gryden under omrøring.

Bring gelésaften hurtigt i kog og kog i 1 minut. Geleen vil formentlig skumme. Fyld herefter geleen i atamonskyllede glas. Lad geleen sætte sig over natten og luk først glassene dagen efter.

Ingredienser

Ananas-gelé

Produkter i opskriften

Alle produkter →