fbpx

Appelsin-citron-grapefrugtmarmelade

ca. 1 liter

Frugterne skylles og tørres, hvorefter de halveres. Saften presses ud. Skallerne klippes eller skæres i brede strimler, der igen klippes eller skæres i tynde flige. De overhældes med vand og står tildækket 1/2 -1 døgn. Skyl dem grundigt under rindende vand og kog nu tildækket i vand under låg i 45 min. Fjern låget og tilsæt sukker, vaniljestang og saft, kog herefter videre uden låg i 20 min. Melatin og 1 spsk. ekstra sukker blandes godt og strøes fint ud over marmeladen under omrøring. Marmeladen koges igennem i 2 min, fyldes i Atamonskyllede glas, der lukkes umiddelbart herefter.

Ingredienser

  • 1 appelsin
  • 1 citron
  • 1 grapefrugt
  • Ca. 500 g frugt i alt
  • ½ liter vand
  • ½ kg sukker
  • 1 tsk. rød Melatin
  • 1 vaniljestang
Orange marmelde med grape, citron og appelsin 1

Produkter i opskriften

Alle produkter →