fbpx

Balsamico syltede rødbeder med perleløg

Næste niveau af syltede rødbeder når du ved at sylte de flotte røde beder i balsamicoeddike med perleløg. Vi lover dig, at du ikke vil fortryde det. Server dem til retter, du sædvanligvis spiser syltede rødbeder til som frikadeller, flæsesteg og på leverpostejsmadder.

Vask rødbederne og kog dem i letsaltet vand (1 spsk. groft salt pr. liter) i ½-1 time alt efter størrelsen.

Hæld vandet fra og stil gryden under rindende, koldt vand indtil rødbederne er kolde. Flå herefter bederne, skær dem i skiver og kom dem i atamon-skyllede glas.

Bring balsamico, vand og sukker i kog. Kog de frosne perleløg sagte i lagen i 5 min. Tilsæt atamon i lagen. Hæld den varme lage over rødbederne. Luk glassene straks.

Ingredienser

Rødbeder i balsamico 3

Produkter i opskriften

Alle produkter →