fbpx

Banoffee pie

1 tærte

Det kan godt være, at Storbritannien har trukket sig ud af EU, men heldigvis har de ikke taget en af vores yndlingsdesserter med sig tilbage over kanalen – og det er vi glade for! Banoffee Pie er nemlig afhængighedsskabende, når man først har prøvet en mundfuld.

Knus digestivekiks helt fint. Rør rørsukker og smeltet smør i. Vend til sidst flagesalt i. Fordel i en tærteform og stamp den ned og op af siderne, så det bliver en forholdsvis fast konsistens. Lad den hvile en time på køl.

Skær bananerne i skiver. Fordel 1/3 af bananerne i bunden. Kom dulce de leche over. Fordel nu de sidste bananer på toppen.

Top med letpisket fløde, hindbær og revet chokolade.

Ingredienser

  • 24 cm tærteform
  • 200 g digestive kiks
  • 40 g rørsukker
  • 125 g smør
  • 0,5 tsk. flagesalt
banoffee-pie

Produkter i opskriften

Alle produkter →