fbpx

Børnepandekager

Ca. 10 styk

Pandekager er en favorit hos både voksne og børn, og denne opskrift på børnepandekager med et lag af lækkert jordbærsylt og skiver af moden banan kan da også spises af børn (og voksne for den sags skyld) i alle aldre, men falder med garanti i god jord hos de yngste.

Mel, bagepulver, sukker og vanila blandes og stilles til side. Mælk og æg piskes sammen og røres i dejen lidt efter lidt. Dejen piskes jævn og må gerne stå 30 minutter og hvile. Lige før bagningen tilsættes smeltet smør. Panden varmes med lidt smør. Dejen hældes på i et så tyndt lag som muligt. Pandekagen bages lysebrun på begge sider.

Smør et tyndt lag jordbærsylt over hele pandekagen, skær bananer i skiver og læg et lag på den ene side, fold pandekagen sammen og server.

Ingredienser

  • 125 gram hvedemel
  • ½ tsk Tørsleffs bagepulver
  • ¼ tsk salt,
  • 1 tsk sukker,
  • 1 tsk Tørsleffs vanila
  • 3 dl mælk
  • 2 æg
  • 5 gram smeltet smør
  • 30 gram smeltet smør til bagning.
  • 1 portion jordbærsylt
  • 3-4 bananer
Børnepandekager

Produkter i opskriften

Alle produkter →