fbpx

Brownie med hindbærsylt

Ca. 30 stk.

Æg og sukker piskes skummende. Vanila, mel, bagepulver og kakao sigtes sammen og blandes i æggesnapsen med let hånd. Smeltet, afkølet, men dog flydende smør røres forsigtigt i. Dejen fyldes i en firkantet, smurt og melstrøet form, der er 25×25 cm. Dejen stilles i forvarmet ovn. Bagetid: ca. 45 min. ved 165°. Kagen deles i 30 firkanter, mens den endnu er lun. Pynt med syltetøj, bær og flormelis.

Ingredienser

  • 2 æg,
  • 185 g sukker,
  • 2 tsk. Vanila,
  • 50 g hvedemel,
  • 1/8 tsk. Tørsleffs bagepulver,
  • 2 spsk. Kakao,
  • 100 g smeltet smør
  • 1 portion vintersylt på hindbær
  • Bær og flormelis til pynt

Produkter i opskriften

Alle produkter →