Brownie med hindbærsylt
Ca. 30 stk.
Du går aldrig galt i byen, når du serverer brownies, for de små uimodståeligt firkanter af intens chokoladekage er en favorit hos alle. Server dem med en dejlig, sød hindbærsylt på frosne bær og evt. en håndfuld friske bær på toppen, og så vil de være væk, inden du får set dig om.
Æg og sukker piskes skummende. Vanila, mel, bagepulver og kakao sigtes sammen og blandes i æggesnapsen med let hånd. Smeltet, afkølet, men dog flydende smør røres forsigtigt i. Dejen fyldes i en firkantet, smurt og melstrøet form, der er 25×25 cm. Dejen stilles i forvarmet ovn. Bagetid: ca. 45 min. ved 165°. Kagen deles i 30 firkanter, mens den endnu er lun. Pynt med syltetøj, bær og flormelis.
Ingredienser
- 2 æg,
- 185 g sukker
- 2 tsk. Vanila
- 50 g hvedemel
- 1/8 tsk. Tørsleffs bagepulver
- 2 spsk. Kakao
- 100 g smeltet smør
- 1 portion vintersylt på hindbær
- Bær og flormelis til pynt