Burgere med masser af sylt
Fedtet, salt, surt, snasket, sødt og en snert af bittert. Det er burgerens hemmelighed – og, når du samtidig får fuld plade på umami, er alt godt. Men faktisk er der virkelig mange gode syltesager i sådan en burger, og derfor får du her den perfekte burgerguide til alt det ekstra, du har brug for til din burger. Find opskrifterne på syltevarerne ved at trykke på dem i ingredienslisten.
Fremgangsmåde
Form det hakkede kød til bøffer med en fordybning i midten. Steg på panden, og kom osten på, når du vender rundt. Varm bollerne i ovnen, og smør med mayonnaise og ketchup på begge halvdele.
Kom herefter spidskål og bøf på burgeren, og tilsæt de øvrige ingredienser og syltesager. Servér straks. Velbekomme!
Ingredienser
- 4 burgerboller
- 500 gram hakket oksekød
- 4 skiver ost
- 1 tomat i skiver
- 10 cm agurk i skiver
- Lidt fintsnittet spidskål
- Mayonnaise
- Hjemmelavet tomatketchup
- Syltede rødløg
- Syltede agurker