Chokolademousse
En perfekt dessert til dig, der elsker chokolade. Den cremede, luftige og vidunderlige konsistens får englene til at synge. Pynt den med flødeskum, frugt eller hakket chokolade, og servér den i fine, høje eller små glas, og se, hvordan den helt af sig vil tage kegler.
Chokoladen brækkes itu og smeltes over vandbad. Æggeblommer og vanila piskes skummende. Heri piskes den smeltede, lunkne chokolade i lidt efter lidt. Æggehviderne piskes og vendes i.
Moussen anrettes i portionsglas eller en serveringsskål, tildækkes med plastfilm og stilles i køleskabet i mindst 3 timer. Pyntes til sidst med flødeskum i rigelige mængder.
Ingredienser
- 200 g mørk chokolade
- 6 pasteuriserede æggeblommer
- 6 pasteuriserede æggehvider
- 1 tsk. Tørsleffs Vanila
Pynt
- ½ liter fløde, pisket til skum