fbpx

Forlovelseskranse

ca. 75 stk

Mørdej:
Mel, bagepulver og Vanila sigtes sammen. Koldt smør hakkes i med en kniv. Æggeblommer og sukker røres til æggesnaps, hvormed dejen samles.

Den lægges koldt, udrulles på melstrøet bord i 2 mm’s tykkelse og udstikkes i kranse, der stilles på smurte plader.

Sættes i forvarmet ovn. Bagetid: ca. 10 min. ved 185 grader.

Pynt:
Æggehviderne røres med sigtet flormelis og eddike i ca. 15 min., til rørefurerne bliver stående.

Glasuren fyldes i kræmmerhus og sprøjtes på de bagte kager i et fint mønster.

Ingredienser

Dej:
225 g hvedemel
1/4 tsk Tørsleffs bagepulver
1 tsk Tørsleffs Vanila
200 g smør eller margarine
2 æggeblommer
70 g flormelis

Pynt:
1 æggehvide
ca. 175 g flormelis
1/2 tsk eddike

Produkter i opskriften

Alle produkter →