Hindbærsnitter
20 stk.
Den klassiske danske kage, når den er bedst! Hindbærsnitter kan man altid spise og med denne opskrift, slår snitterne ikke fejl. En nem opskrift på hindbærsnitter til eftermiddagskaffen eller børnefødselsdagen – pynt med glasur og krymmel eller frysetørrede/friske hindbær.
Mel og bagepulver sigtes sammen. Kold smør hakkes i. Sukker og Vanila blandes i, og dejen æltes sammen med vand.
Dejen udrulles i 2 stænger.
Den ene stang smøres med hindbærsyltetøj, og den anden stang lægges over.
Kanten trykkes godt sammen med en gaffel.
Bages i forvarmet ovn ca. 20 min. ved 200°.
Stangen glaseres varm og skæres i snitter.
Ingredienser
Dej:
- 250 g hvedemel
- 125 g smør
- 1 tsk. Tørsleffs bagepulver
- 100 g sukker
- 1 tsk. Tørsleffs Vanila
- ½ dl vand
Fyld:
- ¾ dl hindbærmarmelade
Glasur:
- 75 g flormelis
- 1 spsk. vand