fbpx

Hjerteformede småkager

Hjerteformede småkager på columbusdej pyntet med tyk glasur og dekorationsskrift.

De lækreste hjertesmåkager, der er supernemme at bage, smager lækkert og holder sig godt. Småkagerne stikkes ud med hjerteforme og pyntes med kærlig hånd.

Fremgangsmåde:
Mel, bagepulver og Vanila sigtes sammen. Fast koldt smør snittes fint og hakkes i melet med en kniv. Æg, æggeblommer og sukker piskes herefter til en æggesnaps og blandes med melblandingen. Dejen æltes sammen, til den er samlet og ensartet. Rul nu dejen ud på et melstrøet bord til 2 mm tykkelse, og stik småkagerne ud med kageperson-/mumieforme. Småkagerne lægges nu på bageplader beklædt med bagepapir.

Bagetid: Ca. 15 min. ved 185 grader – men hold øje, alle ovne er forskellige.

Når kagerne er færdige og afkølede, pyntes de med hvid glasur, som piskes af æggehvide og flormelis. Lad glasuren størkne, og pynt til sidst med rød dekorationsskrift.

Ingredienser

Columbusdej: 

Glasur:

Produkter i opskriften

Alle produkter →