fbpx

Hollandsk pandekage

1 styk , 4-6 personer

Hollandske pandekager er tykkere og blødere end de franske, vi sædvanligvis laver herhjemme. Og mere vidunderligt svampede end de lidt brødagtige amerikanske. Og så skal du endda kun bage én for at mætte hele familien! Server dem til morgenmad i weekenden eller om eftermiddagen, når du trænger til noget sød.

Sæt ovnen på 200 grader. Sæt en pande ind i ovnen og lad den blive godt varm

Tag den ud af ovnen, kom smørret på. Hvis det smelter, så er panden varm og du kan hælde dejen oven i. Sæt panden ind i ovnen og bag i 20-25 minutter. Dejen rejser sig undervejs og falder ned igen når du tager den ud af ovnen.

Rør creme fraiche og 1 dl brombærsylt sammen, kom op i pandekagen, drys med bær og flormelis og server den lun.

Ingredienser

  • 1 portion børnepandekagedej
  • 1 portion brombærsylt
  • 1 dl creme fraiche
  • Bær og flormelis til pyntning
  • 1 stor spsk smør
Hollandsk pandekage