Ingefærkage
1 kage
Den lækreste skærekage med frisk smag – perfekt ovenpå en god frokost og til eftermiddagsteen. Ideel kage at have stående på køkkenbordet i de weekender, hvor der måske kommer uventede gæster på kaffevisit.
Blødt smør og sukker piskes lyst og luftigt.
Hele æg tilsættes, ét ad gangen, og der røres efter hvert æg til dejen er homogen.
Sigt mel, bagepulver og ingefær sammen og bland det i.
Tilsæt salt, citronskal og mælk og rør til massen er ensartet.
Fyld dejen i en smurt 1½ L sandkageform.
Bag kagen ca. 50 minutter ved 180 grader.
Vend kagen ud og lad den køle på en rist.
Bland flormelis, citronsaft og vand til glasur og hæld den over kagen.
Drys med birkes og server.
Ingredienser
- 125 g smør
- 175 g sukker
- 3 æg
- 200 g hvedemel
- 1 knidspids salt
- 2 tsk Tørsleffs Bagepulver
- 4 tsk stødt ingefær
- 1 ½ dl mælk
- 1 tsk Tørsleffs Økologisk Revet Citronskal
Glasur
- 100 g flormelis
- 2 tsk citronsaft
- Lidt kogende vand
- 1 tsk blå birkes