fbpx

Julekringlestang

Den lækreste, søde julekringlestang med fyld af marcipan og kandiseret appelsinskal. Servér den til eftermiddagskaffen eller et glas varm glögg til decemberhyggen.

 

Fremgangsmåde:

Mel og bagepulver sigtes sammen. Herefter tilsættes salt, og det kolde smør hakkes i.
Dejen samles med fløde og æggeblomme. Del nu dejen i to, og rul den ud på et melstrøet bord i to strimler – de skal være cirka 10 cm brede.

Rør marcipanen røres blød med sukker, Vanila og æggehvide, og smør blandingen ud på dejen.

Dejen foldes sammen om fyldet, pensles med æggehvide og drysses herefter med perlesukker og hakkede mandler.

Bagetid i forvarmet ovn: ca. 25 min. ved 225°.

Ingredienser

Dej:

250 g hvedemel

3 tsk. Tørsleffs Bagepulver

1 tsk. salt

125 g smør

1 dl fløde

1 æggeblomme

Fyld:

75 g marcipan

3 spsk. sukker

1 tsk. Tørsleffs Vanila

Tørsleffs Kandiseret Appelsinskal

2-3 spsk. æggehvide

Pensling og pynt:

Æggehvide

Perlesukker

hakkede mandler

Produkter i opskriften

Alle produkter →