Kaffefromage
Den mest vidunderlige dessert med en let bitter smag fra kaffe og en anelse sødme, der fremhæves, hvis du serverer desserten med den lækre sydamerikanske karamelsauce Dulce de Leche. Den perfekte dessert som afslutning på en god middag.
Læg husblas til udblødning. Tilsæt sukker til den varme kaffe og rør til sukkeret er opløst. Opløs nu den udblødte husblas i kaffen. Blandingen afkøles til 37º og røres på en gang i flødeskummet. Fromagen fyldes i en oliesmurt form og dækkes med markroner. Den afkøles. Ved anretning løsnes fromagen i kanten og vendes ud. Pyntes med flødeskum og evt. karamelsauce. Resten af karamelsaucen serveres til.
Ingredienser
- 2 dl stærk kaffe
- 1 spsk. sukker
- 4 blade Tørsleffs Husblas
- ¼ liter piskefløde, pisket til skum
- 100 g markroner
- 1 dåse Dulce de leche