fbpx

Kammerjunkere

75 stk.

Koldskål med kammerjunkere er et dansk sommerhit, der bliver ved at smage lige vidunderligt på en varm dag år efter år. Men koldskål og kammerjunkere hører uløseligt sammen, så skynd dig at bage de sprøde kammerjunkere, der er den perfekte topping på sommerens favoritspise.

Mel, bagepulver og tørrede krydderier sigtes sammen. Sukker tilsættes. Kold, fast margarine hakkes og smuldres i dejen. Fløde og æg tilsættes. Dejen æltes til den er ensartet og blank. Derefter rulles dejen ud på et melstrøet bord i cirka 1 cm’s tykkelse. Herefter udstikkes små, runde kager, der lægges på en bageplade og sættes i en forvarmet ovn.

Bages i forvarmet ovn ca. 6 min ved 200°. Kammerjunkerne afkøles, flækkes og tørres i ca. 12 min. ved 160°.

Kammerjunkerne skal være helt kolde før, de gemmes i kagedåser.

Serveres med hjemmelavet kærnemælkskoldskål.

Ingredienser

Kammerjunkere

Produkter i opskriften

Alle produkter →