Kanelsnegle-cookies
ca. 30 stk
Kanelsnegle på en ny måde? Prøv kanelsnegle-cookies. Her får du opskriften på de lækreste, sprøde kanelsnegle på mørdej, der ikke skal hæve, og som måske minder mere om en cookie i konsistensen. Perfekt bageprojekt med børn, der ikke orker at vente på, at dejen hæver.
Sigt mel og bagepulver sammen. Hak kold, fast margarine i. Pisk sukker og æg sammen, kom det i, og ælt dejen sammen. Rul dejen ud i ½ cm tykkelse. Rør margarine, sukker og kanel sammen, og smør det på dejen, der rulles sammen som en roulade og skæres i ¾ cm tykke skiver. Læg skiverne på smurt plade eller bagepapir. Pensl med æg, og drys med sukker. Bagetid i forvarmet ovn: ca. 12. min ved 200º.
Når de er helt afkølede, kan du pynte dem med glasur.
Ingredienser
Dej:
- 250 g hvedemel
- 50 g sukker
- 2 ½ tsk. Tørsleffs Bagepulver
- 125 g margarine
- 1 æg
Fyld:
- 50 g sukker
- 50 g margarine
- 1 spsk. kanel
Til pensling:
- 1 æg
Glasur:
- Flormelis
- Vand