Key lime pie

1 tærte

Knus kiksene helt fint. Rør sammen med rørsukker, smeltet smør og flagesalt. Fordel i en tærteform og arbejd det godt sammen. Brug eventuelt et glas til at presse det ned. Bag 5 minutter ved 180 grader.

I mellemtiden piskes æggeblommerne helt luftige og lyse, vendes sammen med limesaft, skal og kondenseret mælk. Kom i tærtebunden og bag 15 minutter. Lad den køle helt af i køleskabet.

Pisk hviderne luftige og tilsæt sukker og vanila lidt af gangen. Pisk til sukkeret er helt opløst og marengsen blank. Kom i en sprøjtepose og fordel på kagen. Brænd det let med en creme brulee brænder eller under grillen i ovnen til det lige har taget farve. Pynt med hindbær og eventuelt lidt ekstra limeskal.

Ingredienser

  • 200 g digestive kiks
  • 40 g rørsukker
  • 125 g smør
  • 0,5 tsk. flagesalt