fbpx

Key lime pie

1 tærte

Man behøver heldigvis ikke rejse til USA for at nyde denne lækre tærte. Du kan nemlig bringe USA-stemningen til dig ved blot at følge vores opskrift. En skøn amerikansk tærte med et syrligt tvist af lime på toppen. Servér den med creme fraiche, pynt den med bær eller marengs, og se, hvordan dine gæster bliver dine største fans.

Knus kiksene helt fint. Rør sammen med rørsukker, smeltet smør og flagesalt. Fordel i en tærteform og arbejd det godt sammen. Brug eventuelt et glas til at presse det ned. Bag 5 minutter ved 180 grader.

I mellemtiden piskes æggeblommerne helt luftige og lyse, vendes sammen med limesaft, skal og kondenseret mælk. Kom i tærtebunden og bag 15 minutter. Lad den køle helt af i køleskabet.

Pisk hviderne luftige og tilsæt sukker og vanila lidt af gangen. Pisk til sukkeret er helt opløst og marengsen blank. Kom i en sprøjtepose og fordel på kagen. Brænd det let med en creme brulee brænder eller under grillen i ovnen til det lige har taget farve. Pynt med hindbær og eventuelt lidt ekstra limeskal.

Ingredienser

  • 200 g digestive kiks
  • 40 g rørsukker
  • 125 g smør
  • 0,5 tsk. flagesalt
Key lime pie

Produkter i opskriften

Alle produkter →