fbpx

Kogt ribsgelé

Ca. ½ liter

Hjemmelavet ribsgelé smager himmelsk og er heldigvis let at lave. Tilsæt vores Atamon, kom det i en glaskrukke, og du har den perfekte syrligt-søde gelé, som kan bruges i lang tid. Du kan både nyde den som marmelade eller som syrligt tilbehør til kød og varme retter.

De skyllede ribs koges med vandet ved svag varme, til bærrene brister. Mosen hænges til afdrypning. Saften måles og bringes i kog. Sukkeret røres langsomt i. Geleen koges forsigtigt 5-8 min. til dråberne falder tungt fra skeen. Geleen skummes og flydende flydende Atamon tilsættes. Geleen fyldes i varme Atamonskyllede glas, der lukkes til med det samme.

Ingredienser

  • 1 kg knapt modne ribs
  • 2 dl vand

Til hver liter siet saft:

Produkter i opskriften

Alle produkter →