Kvik kaffekage
Når man får uventede gæster eller spontant besøg, er det dejligt at kunne diske op med noget lækkert, som samtidig er nemt at lave. Her er vores kvikke kaffekage den perfekte løsning. Kagen indeholder, trods navnet, ikke kaffe – men tilgengæld smager den skønt sammen med en kop kaffe. Servér den med creme fraiche, og nyd en kop kaffe til.
Rørt dej:
Ingredienserne røres sammen i den nævnte rækkefølge. Dejen bredes ud i en smurt tærteform.
Sukker, kanel og rasp blandes og drysses over.
Smørklatter fordeles på kagen, der stilles i forvarmet ovn.
Bagetid: ca. 15 min. ved 225 C.
Server evt. med letpisket flødeskum og blåbærsyltetøj
Ingredienser
Dej
- 85 g smør
- 85 g sukker
- 1 æg
- 150 g hvedemel
- 1 tsk Tørsleffs Bagepulver
- 1 tsk Tørsleffs Vanila
- 1 dl fløde
- 50 g tørrede blåbær
Pynt
- 3 spsk farin
- 2 tsk kanel
- 1 spsk rasp
- 25 g smør