fbpx

Lemon Curd

1 Glas

Til ostemaden, til citrontærten til friskbagte boller eller lækre engelske scones med flødeskum. Lemon Curd er en gave til dig, der elsker den magi, der opstår, når det søde og det syrlige mødes.

Fremgangsmåde

Pisk æg, æggeblommer, citronsaft og -skal sammen, og kom det op i en gryde ved lav til medium varme.

Kom flormelis ved, og bliv ved med at røre – det må ikke koge.

Kom smørret ved, og bliv ved med at røre, til smørret er opløst, og massen sætter sig på bagsiden af en ske eller lignende. Det tager cirka 10 minutter. Tag af varmen, og kom i atamonskyllede glas.

Opbevares på køl

Tip: Hvis du ikke synes, den sætter sig, kan du tilføje mere flormelis.

Ingredienser

  • 2 store æg
  • 2 rå æggeblommer
  • 250 gram flormelis
  • 1 spsk. frisk citronskræl af usprøjtede citroner
  • ½ kop friskpresset citronsaft
  • 115 gram usaltet smør

 

Lemon Curd

Produkter i opskriften

Alle produkter →