fbpx

Mangochutney

1 ¾ liter

Mangofrugterne skrælles, stenen fjernes og kødet skæres i strimler. Chili peberfrugter, æbler og løg gøres i stand og skæres også i strimler. Det hele kommes i en gryde sammen med eddike, sukker, krydderier. Koges ved svag varme ca. 45 min. Tilsættes Atamon, kommes på Atamonskyllede-glas og lukkes.

Ingredienser

  • 3 mangofrugter
  • ½ kg. æbler
  • 2 løg
  • 2 røde eller grønne chili peberfrugter
  • 250 g lyse rosiner
  • 3 dl eddike
  • 500 g farin
  • ¼ tsk hvidløgssalt
  • 1 tsk. ingefær
  • ¼ tsk. cayennepeber
  • ¼ tsk. sennepspulver eller sennepskorn
  • 2 tsk. salt
  • 1 ½ tsk. Tørsleffs Atamon

Nelliker, kanel og korianderfrø kan anbefales at tilføje. Til en portion som denne cirka 10 nelliker, 2 stænger kanel og 1 tsk. korianderfrø.