Mangochutney
1 ¾ liter
Mangofrugterne skrælles, stenen fjernes og kødet skæres i strimler. Chili peberfrugter, æbler og løg gøres i stand og skæres også i strimler. Det hele kommes i en gryde sammen med eddike, sukker, krydderier. Koges ved svag varme ca. 45 min. Tilsættes Atamon, kommes på Atamonskyllede-glas og lukkes.
Ingredienser
- 3 mangofrugter
- ½ kg. æbler
- 2 løg
- 2 røde eller grønne chili peberfrugter
- 250 g lyse rosiner
- 3 dl eddike
- 500 g farin
- ¼ tsk hvidløgssalt
- 1 tsk. ingefær
- ¼ tsk. cayennepeber
- ¼ tsk. sennepspulver eller sennepskorn
- 2 tsk. salt
- 1 ½ tsk. Tørsleffs Atamon
Nelliker, kanel og korianderfrø kan anbefales at tilføje. Til en portion som denne cirka 10 nelliker, 2 stænger kanel og 1 tsk. korianderfrø.