Påske-pavlova
12 stk. mini-pavlovaer
Pavlova er en dessert, de fleste kan lide – sød og sprød, fed og flødeagtig og toppet med sæsonens frugter. Ja, du kan faktisk lave den præcis, som du synes. Mange synes, marengs er svært, men følger du fremgangsmåden nedenfor, går det nemt.
Fremgangsmåde
Marengs:
Pisk æggehvider med flormelis og Vanila ved høj hastighed, til massen er sej og skinnende. Det burde tage 5 min, men hold øje undervejs, da alle røremaskiner er forskellige. Når massen er som beskrevet, del da massen i to portioner. Den ene portion tilsættes der gul frugtfarve.
Sæt de 12 marengs med en stor ske, dejskraber eller en sprøjtepose på en bageplade, og bag dem ved 100 grader i halvanden time. Sluk herefter ovnen, og lad dem køle af i ovnen i en time.
Pynt:
Pisk fløden til blødt skum, skyl og skær frugten, og pynt marengsene med det.
Ingredienser
- 3 bægre pasteuriserede æggehvider
- 300 g flormelis
- 1½ tsk Tørsleffs Vanila
- Tørsleffs Gul Farve
Pynt:
- 4 dl piskefløde
- Forskellige gule frugter