fbpx

Pandekagelagkage med lemon curd

6 personer

Pandekager er altid lækkert – men med denne pandekagelagkage har vi taget favoritten til nye højder. Den består nemlig af lag af skiftevist tynde pandekager og en herlig creme med flødeskum og lemon curd. Perfekt til påskefrokosten pyntet med fine chokoladepåskeæg som her – eller en hvilken som helst anden festlig anledning.

 

Fremgangsmåde: 

Bland alle ingredienserne til pandekagerne for eksempel i en blender, og bag dem på panden i smør. Stil dem til side, og lad dem køl af.

Pisk flødeskum med Vaniljepaste – det skal piskes meget let. Vend forsigtigt flødeskum med lemon curd, og læg i lag mellem pandekagerne. Top til sidst med fløde-lemoncurd-blandingen og evt. chokoladepåskeæg.

Stil til side, hvis du kan, den bliver kun bedre af at trække på køl i et par timer inden servering.

Ingredienser

300 gram mel

3 æg

3 deciliter mælk

Salt

¼ tsk. Tørsleffs Bagepulver

2 spsk. Tørsleffs Vanila

1 tsk. Tørsleffs Vaniljepaste

Smør til stegning

½  l piskefløde

½ portion lemon curd

Produkter i opskriften

Alle produkter →