Pandekager med æblefyld
10-12 pandekager
Pandekager er en favorit hos både voksne og børn, og denne opskrift på pandekager med lækkert æblefyld falder med garanti i god jord hos de fleste. Hvis du vil gøre lidt ekstra ud af det, kan du med fordel flambere dem. Æblerne skylles, skrælles og deles.
Blomst, stilk og kernehus skæres bort.
Æblerne skæres i terninger, der ristes nogle få minutter i smeltet smør.
Sukker, korender, nødder og rom tilsættes.
Fyldet fordeles på 10-12 pandekager, der rulles sammen om fyldet og lægges i et smurt, ildfast fas.
Dryppes med smeltet smør, og pandekagerne varmes i en forvarmet osv ved 200 grader 10 min. før servering.
Pandekagerne kan flamberes.
Ingredienser
Pandekager
Se opskrift på Pandekager
Æblefyld
- 2-3 æbler
- 50 g smør.
- 1-2 spsk. sukker
- 3 spsk. skyllede Tørsleffs korender
- 3. spsk. hakkede nøddekerner
- ½ dl rom eller ca. 1 tsk. romessens