fbpx

Philippas svampe-pickles

ca. 1 ¾ liter

Syrlige svampepickles er perfekt til dig, der elsker dine grøntsager syltede og syrlige. Husk Atamon, så du kan nyde dit sylt i lang tid. De passer perfekt til et tapas-bord, ostebordet eller til aftensmaden, som skal piftes lidt op.

Svampene renses, skylles hurtigt og afdryppes. Peberfrugterne halveres, stilken fjernes og kernerne skylles bort. Kødet skæres i strimler. Svampene koges i eddiken under låg i 5 min., til de falder sammen. Peberstrimler og sukker drysses i. Mel og krydderier røres ud med vandet. Jævningen hældes i gryden under omrøring. Saucen koges ind i 5 min. Sluk for varmen og tilsæt Atamon. Pickles`en fyldes på Atamonskyllede glas, der lukkes umiddelbart herefter.

Ingredienser

  • ½ kg blandede svampe efter sæson, for eksempel champignoner, østershatte og kantareller
  • 2 røde og 2 grønne peberfrugter
  • ½ liter eddike
  • 350 g sukker
  • 3 spsk. hvedemel
  • 3 spsk. sennepspulver (15 g)
  • ½ tsk. karry
  • ½ tsk. salt
  • 1 dl vand
  • ½ tsk. Atamonpulver eller 1 tsk. flydende Atamon
Svampe pickles og syltede svampe

Produkter i opskriften

Alle produkter →