fbpx

Rabarber-limonade

ca. 1 ½ liter

Giv vandet lidt konkurrence, og sluk tørsten på en varm sommerdag med en iskold rabarberlimonade – så bliver det det næsten ikke mere sommerligt. Rabarberen giver saften en skøn syrlighed –  en perfekt måde at køle sig selv ned på. Skål!

De skyllede, snittede rabarberstilke koges med vand, Non-Oxal og citronsyre under låg i ca. 10 min. Saften sies fra og bringes i kog. Sukkeret drysses i og gives et opkog i saften. Skum saften og bland Atamon i. Hæld saften på Atamonskyllede flasker. Sæt prop på flaskerne umiddelbart efter du har hældt saften på. Ved servering fortyndes limonaden med isvand.

Ingredienser

  • 1 kg rabarber
  • ½ liter vand
  • 2 tsk. Non-Oxal (kalciumklorid)
  • 35 g citronsyre
  • 750 g sukker
  • ½ tsk. Atamonpulver eller 1 tsk. flydende Atamon
Rabarbersaft

Produkter i opskriften

Alle produkter →