fbpx

Rabarbergrød, siet

Hvis du elsker rabarbergrød, men ikke klumperne – så frygt ej, de kan nemlig sies væk ganske let. En skøn opskrift til dig, der er vild med rabarberens syrlige smag og grødens lette konsistens. Du kan tilføje lidt vanilje, for at give ekstra sødme, fløde eller blot nyde den, som den er.

Skyl og snit rabarberstilkene. Kog dem i vand under låg i 20 min. til de er helt udkogte.

Si saften fra og mål saften op og tilføj eventuelt vand så du har en liter totalt. Sæt 2 dl til side. Hæld resten af saften i en gryde og bring den i kog under låg. Tilsæt sukker efter smag.

Tag de 2 dl rabarbersaft, du har sat til side, og jævn den med Grøn Ideal Jævning.

Hæld jævningen i en tynd stråle ned i den kogende saft under omrøring.

Grøden koges i 1 min.

Grøden hældes op, drysses med sukker og afkøles.

Ingredienser

Produkter i opskriften

Alle produkter →