Rabarbergrød, usiet
En skøn opskrift til dig, der er vild med rabarberens syrlige smag og grødens lette konsistens. Du kan tilføje lidt vanilje for at give den sødme, fløde eller blot nyde den, som den er. Ideel som skøn sommerdessert, eller når du har en masse rabarber fra haven i overskud.
Skyl og snit rabarberstilkene og kog dem i vand under låg i få minutter. Tilsæt sukker efter smag.
Grøn ideal jævning udrøres i 1 dl kold vand under omrøring.
Hæld jævningen i en tynd stråle ned i den kogende saft under omrøring.
Tilsæt Vanila og kog grøden i 1 min.
Grøden hældes op, drysses med sukker og afkøles.
Ingredienser
- 500 g vinrabarber
- 5 dl vand
- 170 g sukker
- 4 spsk. Tørsleffs Grøn Ideal Jævning
- 1 dl vand
- 1 tsk. Tørsleffs Vanila