fbpx

Rød æblesmør med ingefær

Skræl ingefær og kog det i vand til det er halvmørt. Kasser herefter kogevandet.

Kog sukker og vand til en sukkerlage. Kom ingefæren i og kog til det er mørt i ca. 30 min.

Kom ingefæren i atamonskyllede glas og kog lagen ind tilsat atamon. Hæld herefter lagen over ingefæren og luk glassene.

Skræl de skyllede æbler og del i halve. Fjern blomst, stilk og kernehus og skær i både.

Kog æblerne i vand under låg i ca. 15 min. til de er helt udkogte.

Rør ingefærlage og de syltet ingefær i æblerne sammen med sukker. Kog uden låg i 5-10 min.

Blend herefter massen og tilsæt atamon. Fyld smørret i atamonskyllede glas og luk.

Ingredienser

1 portion syltede ingefær:

Produkter i opskriften

Alle produkter →