fbpx

Rosenrand

1 portion

De skyllede bær drysses med sukker og Vanila og står ca. 1 time til sukkeret er smeltet.

Saften sies fra og blandes med rarbarbersaften. Smages til med sukker, og rød frugtfarve kan evt. røres i.

Den udblødte husblas smeltes i 1 dl kogende vand.

Saften røres i.

Blandingen hældes i en randform og stilles koldt, til den er stivnet.

Formen dyppes et øjeblik i kogende vand, og randen vendes ud på et fad.

Jordbærrene blandes med letsødes flødeskum og fyldes i midten.

Ingredienser

  • ½ kg højrøde jordbær
  • 150 g sukker
  • 1 tsk Tørsleffs Vanila
  • ½ liter rabarbersaft
  • Evt. rød frugtfarve
  • 10 blade husblas
  • 1 dl kogende vand
  • Pynt: 2 dl piskefløde, pisket til skum
  • Pynt: 1 tsk sukker

Produkter i opskriften

Alle produkter →