fbpx

Salade nicoise med syltede bønner

4 portioner

Salade nicoise er en klassiker, der tager smagsløgene mod sydligere himmelstrøg. Vores version er med kogte æg, syltede bønner og sardiner – og med en skøn vaniljevinaigrette. Den passer perfekt til den lette frokost eller aftensmad serveret med godt brød til.

 

Fremgangsmåde: 

Skyl salaterne, og tør dem. Kom op i fire serveringsskåle med kartofler, æg og syltede bønner . Snit tomaterne i halve og kom ved. Hæld salatdressingen over, og server med sardinerne og frisk baguette.

Ingredienser

Salat

Fire kogte æg, næsten hårdkogte

En portion syltede bønner

Et salathoved eller en portion blandede salater, mængde efter smag

2 dåser sardiner

2 dl små kogte kartofler

8 cherrytomater

Frisk baguette

 

Dressing

1 portion vanilje vinaigrette

Miks dressingen, og stil til side.