Sarah Bernhardt kager
Ca. 20 stk.
Små lækre dessertkager, der med makronbund, fyldig chokoladefyld og -overtræk er en himmelsk mundfuld. Når først disse kager kommer på bordet, skal man være hurtig, inden de er revet væk. Pynt dem med tørret hindbær, violer, eller hvad du synes ser flottest ud.
Fyld:
Chokoladen smeltes i fløden ved svag varme. Koges igennem ca. 10 min. Stilles i køleskab ca. 4 timer. Når cremen er stiv, piskes den let og luftig.
Pynt:
Chokoladen smeltes over vandbad. Makronerne dyppes i chokoladen. Chokoladen fordeles jævnt over fyldet, og kagerne stilles til afkøling.
Ingredienser
- 20 dessertmakroner (se side 66 i Den blå Bagebog)
Fyld:
- Fyld: 2 ½ dl piskefløde
- 125 g mørk chokolade
- 1 tsk. Tørsleffs Vanila
Pynt:
- 200 g mørk chokolade