fbpx

Sneboller

FREMGANGSMÅDE

Mælk og smør bringes i kog. Melet tilsættes på én gang, og dejen piskes hurtigt sammen. De sammenpiskede æg røres i lidt efter lidt. Til sidst tilsættes Vanila, kardemomme og bagepulver. Fedtstoffet varmes til 185 grader i en gryde. En ske varmes deri. Dejen formes med skeen til en bolle, der med en anden ske skubbes ned i fedtgryden. Bollerne hæver straks op og bliver lysebrune. De vendes og koges lysebrune på begge sider. Bollerne lægges til afdrypning på fedtsugende papir.
Drysses med sigtet flormelis og Vanila og serveres varme.

Opskrift fra Tørsleffs Den Gule Dessertbog.

Ingredienser

Dej:

¼ liter mælk

65 g smør

125 g mel

4 sammenpiskede æg

1 tsk Tørsleffs Vanila

½ tsk kardemomme

¼ tsk Tørsleffs bagepulver

Desuden:

olie til kogning

Pynt:

2-3 spsk flormelis

1 tsk Tørsleffs Vanila

Produkter i opskriften

Alle produkter →