Solbær syltetøj med rom
ca. 1 ¾ liter
En lækker, frisk og sød marmelade med den skønneste smag af modne solbær og rom. Perfekt på brød og til ost, men også til det søde bord. Den er også ideel som lag i lagkagen til den voksne, der ønsker sig lidt ekstra kant og smag i kagen til sin fødselsdag.
Solbær og vand varmes langsomt under låg, til det safter.
Bærrene koges sagte 5 min., til de skifter farve.
Skrab vaniljestangen og kom korn, stang, sukker, rom og Atamon i.
Kog ved svag varme i 5 minutter til sukkeret er helt smeltet og fyldes på Atamonskyllede glas, der lukkes.
Ingredienser
- 1 ½ kg solbær
- 2 dl vand
- 1 kg sukker
- 1-2 dl rom
- 1 tsk. flydende Tørsleffs Atamon
- 1 Tørsleffs Vaniljestang