Sursyltede chilier
Giv madet et ekstra pift med disse sursyltede chilier. De kan bruges til tapasbordet, som ekstra krydderi til aftensmaden eller til marinader og dressinger. En super lækker måde at tilberede de stærke, friske chilier på.
Chilierne befries for stilke og prikkes med en gaffel, så væsken bedre kan trænge ind. Vineddike, vand, salt, og sukker koger op med chilierne og de hele, skrællede skalotteløg. Væsken hældes fra og gives et opkog. Tilsættes Atamon. Chilier og løg lægges lagvis i atamonskyllede glas, væske hældes over og glasset lukkes. Trækker ca. 4 uger.
Ingredienser
- 100 g chili
- 1 ¾ dl vineddike
- 1 ¾ dl vand
- 1 ¾ spsk. sukker
- ¾ spsk. salt
- 4-5 skalotteløg
- ½ tsk. Tørsleffs Atamon