Syltede løg
Ca. 1 ¾ liter
Syltede løg er altid et hit. Lav dine egne syltede løg, så dine burgere eller hotdogs kan få et ekstra lækkert pift. Syltede løg smager i det hele taget skønt som et syrligt modspil til de fleste retter i det salte køkken.
Løgene dækkes med kogende vand og står heri et par minutter. De afdryppes og pilles. Eddike, sukker, salt, skrabet peberrod og laurbærblade bringes i kog. Løgene koges i lagen 5 min. til de knapt er møre. Atamon tilsættes. Det hele hældes i Atamon-skyllede glas eller krukker, der lukkes.
Ingredienser
- 1 kg små ensartet perleløg
- ¾ liter eddike
- 350 g sukker
- 2 spsk. Salt
- 5 cm peberrod
- 2 laurbærblade
- 1 ½ tsk. Tørsleffs Atamon