fbpx

Syltet squash

Når der er squash i haven, så er der som regel mange squash, og hvad gør man så, når alle er fyldt til bristepunktet af squashtærte, grillede squash, bagte squash og grøntsagsragout? Så tager man en squashpause og sylter dem til senere på året! Brug dem i salaten på en mad som topping til en gryderet eller noget helt fjerde – de smager dejligt!

Fremgangsmåde

Skyl squashene, og skær dem i ensartede skiver a cirka 0,4 mm.

Skyl dem igen i en sigte, og fordel nu salt henover, vend rundt i sigten, og lad dem dryppe af i cirka 30 minutter, inden du skyller dem fri for salt.

Kom nu eddike, sukker, syltekrydderier og laurbærblade op i en gryde, og bring i kog, lad simre, til sukkeret er helt opløst.

Kom squashskiverne op i atamonskyllede glas, og hæld lagen henover. Luk til, og lad trække til næste dag.

Ingredienser

Syltede Squash

Produkter i opskriften

Alle produkter →