fbpx

Vitaminsaft med solbær, granatæble og appelsin

Cirka 1 liter

Når du koger saft, passer du også godt på vitaminerne fra de friske bær og frugter, så du har glæde af dem hele året. Blandingen af solbær, granatæble og appelsin giver tilsammen en skøn og frisk smag. Nyd den afkølet på en dejlig efterårsdag. Skål herfra!

Pres appelsinen og saften fra granatæblerne. Brug eller en juicepresser hvis du har en.

Kom saften og solbærrene op i en gryde og kog ved svag varme til bærrene opløses, det tager cirka 7 minutter.

Kom sukker og atamon ved og rør rundt til sukkeret opløses.

Hæld igennem en saftsi og kom på atamonskyllet flaske.

Blandingsfordel cirka 1:4

Ingredienser

  • 1200 gram solbær
  • 1 appelsin
  • 400 gram granatæblekerner eller cirka 2 store granatæbler
  • 300 gram sukker
  • 1 tsk atamon
  • En saftsi er en fordel.

Produkter i opskriften

Alle produkter →